Skip to main content

KLIC VIEWER ENTERPRISE ABONNEMENT

kadaster klic

GEOLANTIS KLIC VIEWER ENTERPRISE VOOR GROOTZAKELIJK GEBRUIK

Het Geolantis KLIC Viewer Enterprise abonnement voor grootzakelijke klanten biedt als grootste voordeel dat u uw medewerkers tegen lagere abonnementskosten kunt uitrusten met de app. Bij deze abonnementsvorm geldt dat het aantal KLIC meldingen die u verwerkt onbeperkt is. Het automatisch verwerken van KLIC leveringen met behulp van de KLIC-WIN Automator is uiteraard standaard inbegrepen.

Als grootzakelijke klant heeft u ongetwijfeld specifieke wensen met betrekking tot graafschadepreventie, de uitwisseling van KLIC gegevens en de ondersteuning aan de vakspecialisten in het veld.  Wij kennen de graafketen waarin u zich begeeft en helpen u graag op weg met het realiseren van uw doelen ten behoeve van het voorkomen van graafschade. Samen met uw vaste accountmanager kiest u de ideale maatwerkoplossing voor uw bedrijf of organisatie.

Na ontvangst van het ingevulde contactformulier nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen voor een persoonlijk adviesgesprek. Dit gesprek kan plaatsvinden bij u op locatie, bij ons op kantoor in Mijdrecht of op afstand via Microsoft Teams.

CONTACT FORMULIER

    Gegevens aanvrager