KLIC VIEWER ENTERPRISE ABONNEMENT

kadaster klic

GEOLANTIS KLIC VIEWER ENTERPRISE VOOR GROOTZAKELIJK GEBRUIK

Het Geolantis KLIC Viewer Enterprise abonnement voor grootzakelijke klanten biedt als grootste voordeel dat u uw medewerkers tegen lagere abonnementskosten kunt uitrusten met de app. Bij deze abonnementsvorm geldt dat het aantal KLIC meldingen die u verwerkt onbeperkt is. Het automatisch verwerken van KLIC leveringen met behulp van de KLIC-WIN Automator is uiteraard standaard inbegrepen.

Als grootzakelijke klant heeft u ongetwijfeld specifieke wensen met betrekking tot graafschadepreventie, de uitwisseling van KLIC gegevens en de ondersteuning aan de vakspecialisten in het veld.  Wij kennen de graafketen waarin u zich begeeft en helpen u graag op weg met het realiseren van uw doelen ten behoeve van het voorkomen van graafschade. Samen met uw vaste accountmanager kiest u de ideale maatwerkoplossing voor uw bedrijf of organisatie.

Na ontvangst van het ingevulde contactformulier nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen voor een persoonlijk adviesgesprek. Dit gesprek kan plaatsvinden bij u op locatie, bij ons op kantoor in Mijdrecht of op afstand via Microsoft Teams.

CONTACT FORMULIER

    Gegevens aanvrager